collegas gezocht
Focus op ondernemen

Wij zijn ons ervan bewust dat u met meer zaken te maken krijgt dan alleen uw core business. Denk aan wetgeving, belastingen, personeelszaken en de bijbehorende veranderingen. Wij nemen het werk hiervoor uit handen en bieden u de nodige orde en zekerheid.

Wat doen wij?

Konings Maters

Wij zorgen dat ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf  de focus op hun onderneming hebben. Want er zijn vele financiële zaken die goed geregeld moeten zijn. En dat doen wij.

Wij leveren een totaalpakket aan financiële diensten. Voor u zijn wij een partner die deskundig is en ervaring heeft op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden u waardevolle adviezen, denken we mee over uw bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen. Dit doen we met een team van ruim honderd collega’s verdeeld over drie vestigingen in de regio’s Nijmegen, Oss en Amsterdam.

Twee benen op de grond. Nauw in contact en vakkundig. Konings Maters zorgt dat het geregeld wordt.
Ronny Aarts - Coffee@Work

Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

Wij vertellen u uiteraard graag meer over Konings Maters, maar we zijn ook erg benieuwd wat u als ondernemer beweegt. Zo kunnen we samen kijken waar we u in kunnen ondersteunen.

De beste kennismaking met ons verloopt via een persoonlijk gesprek.

konings-meeuwissen-accountants-adviseurs-home-voordelen

De voordelen op een rijtje

We houden van overzichten. Enigszins logisch aangezien accountancy en belastingadvies onze basis is. Maar ook voor u brengen we alles graag zo duidelijk mogelijk in beeld.

  • Actuele kennis, veel ervaring en deskundigheid in huis.
  • Persoonlijk contact met uw vaste adviseur.
  • Een eerlijke en betrokken adviseur die zich in u en uw onderneming verdiept.
  • Goede adviezen en praktische oplossingen waar u verder mee kunt.
  • We hebben diverse kennisgebieden binnen handbereik.
  • U kunt zich focussen op uw onderneming.

Nieuws

Binnen onze vakgebieden vinden er dagelijks diverse ontwikkelingen plaats. Hier vindt u het laatste nieuws op het gebied van accountancy, belastingen, verzekeringen en op juridisch vlak.