Berichten

Er zijn diverse onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. In onze berichten lichten wij een diverse nieuwsgerelateerde onderwerpen toe. Maar we plaatsen hier ook berichten over Konings Maters en artikelen over ons die in de media verschijnen.

14-09-2018

Nieuwsbrief #1 Focus op Ondernemen

In onze 1e nieuwsbrief Focus op Ondernemen leest u over onze aansluiting bij ETL Nederland. Daarnaast willen we u graag informeren over de uitbreiding van ons kantoor in Oss. Als laatste hebben we een aantal zaken benoemd welke u zeker in de gaten moet houden met de bekendmakingen op Prinsjesdag. Nieuwsbrief #1 Focus op Ondernemen

Lees meer
05-03-2018

Financiering nodig? De beste deal krijg je bij Credion Nijmegen!

Als je als ondernemer behoefte hebt aan extra financiële ruimte, ga je traditioneel gezien naar je eigen bank. Je dient je ondernemersplan in met alle cijfers en vervolgens is het wachten op al dan niet goedkeuring.

Lees meer
Nijmegen Business - Konings Maters - januari 2018
18-01-2018

Konings Maters keert terug naar de stad: ‘Vanaf het begin ligt onze focus al op kwaliteit en zichtbaarheid’

Konings Maters Accountants & Belastingadviseurs is weer terug in de stad… en hoe. Het kantoor van het oer-Nijmeegse bedrijf bevindt zich letterlijk in het hart van het centrum: het Keizer Karelplein. Op de gevel prijkt sinds kort een indrukwekkend naambord. Twan Konings, Edwin Wennekers en Harm Kersten vertellen over deze stap en het bijzonder duurzame kantoor.

Lees meer
Artikel Konings Maters - Bedrijvig Oss - september 2017
22-09-2017

Loonkosten verlagen? Het is mogelijk!

Vanaf 2018 worden de mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidies uitgebreid. Goed nieuws, want dat betekent dat ondernemers in veel gevallen kunnen korten op hun loonkosten. Organisatieadviseur Pim Hovens van Konings Maters legt uit hoe dat precies zit.

Lees meer
31-07-2017

Ondernemer aan het woord: SDB Vitrinebouw

Voor ondernemers is Konings Maters de partner die ervoor zorgt dat zij zich kunnen focussen op ondernemen. Wat Konings & Meeuwissen precies voor SDB Vitrinebouw B.V. betekent en wat ze samen met hen hebben gerealiseerd? Daar vertelt Eric van de Vliet graag meer over.

Lees meer
31-07-2017

Ondernemer aan het woord: Peters Koelwagens

Hoe zorg je er als allround accountantskantoor voor dat een ondernemer zich volledig kan focussen op zijn onderneming? Ton Peters is zeer te spreken over de samenwerking met Konings Maters en vertelt hier graag meer over.

Lees meer
1 2