konings meeuwissen accountants adviseurs over header

Over Konings Maters

Gestart als ‘Dé accountant in de regio Nijmegen’ en uitgegroeid tot een partner die de focus op ondernemen biedt. We zijn een breed financieel dienstverlener met vestigingen in Nijmegen, Oss en Amsterdam. Voor u betekent dit één partner die ervoor zorgt dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. We weten wat ondernemen inhoudt, we kennen de ondernemers waarvoor we werken, maar ook de problematiek en vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken heeft of kunt krijgen. Vanuit dat oogpunt blijven wij kijken waar we u kunnen ondersteunen.

We weten wat ondernemen inhoudt

Met een totale capaciteit van ruim honderdtwintig medewerkers verdeeld over drie vestigingen zetten wij ons in voor ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat u met meer zaken te maken krijgt dan alleen uw core business. Denk aan wetgeving, belastingen, personeelszaken en de bijbehorende veranderingen. Wij nemen het werk hiervoor uit handen en bieden u de nodige orde en zekerheid. Met een kritische en deskundige blik bieden wij u duidelijkheid over uw financiële situatie en uw bedrijfsvoering, ondersteunen en adviseren wij u. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en heeft u helder voor ogen wat de gevolgen zijn.

U zult van ons niet altijd het advies krijgen dat u wilt horen, of dat u zou verwachten, maar juist het advies dat u nodig heeft om uw persoonlijke en zakelijke doelen te kunnen behalen. Maar ook als u die doelen nog niet geheel duidelijk voor ogen heeft, dan kunnen wij u verder helpen. Een oprechte partner die zich in u verplaatst en nauwkeurig te werk gaat; U weet wat u aan ons heeft.

Samen staan we sterk

Wij houden van duidelijkheid en korte lijnen, u waarschijnlijk ook. Daarom bieden wij u het gemak van één contactpersoon binnen onze organisatie: uw persoonlijke adviseur.  Naast uw adviseur hebben we verschillende teams van specialisten op de diverse vakgebieden beschikbaar. Om tot de juiste, voordeligste en meest praktische oplossingen te komen voor uiteenlopende vraagstukken, kunnen we hen eenvoudig inschakelen. En dat doen we uiteraard. Want voor u willen we het beste resultaat.

Kom eens langs voor een kop koffie

We willen graag meer weten over u en uw bedrijf. Maar ook over waar u naartoe wilt, of wat u wakker houdt.

Een eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Aarzel daarom niet en ga eens met ons om tafel.

Focus op ondernemen

Zuivere dienstverlening

Iedere MKB ondernemer moet zich kunnen focussen op zijn core business. Voor u zijn wij dé partner die zekerheid biedt en helderheid schept in de financiële situatie van uw onderneming. Uiteraard richten we ons ook op de toekomst. We streven ernaar het verschil te maken voor u als ondernemer door kwalitatief en eerlijk advies te geven.

Wij bieden u een totaalpakket aan financiële diensten. Zuivere dienstverlening die ontstaat door teamwork, ervaring, actuele kennis, deskundigheid en oprechtheid van onze mensen.

We ondersteunen, adviseren en begeleiden u bij het ondernemen. Zo kunt u uw doelstellingen behalen.