konings meeuwissen accountants adviseurs diensten header.jpg

Diensten

Onze naam zegt het al ‘Konings Maters, accountants en belastingadviseurs’, want dat is onze basis. Maar we gaan veel verder; we bieden een totaalpakket van financiële diensten. Onze diensten zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw core business. Dit komt ten goede aan uw bedrijfsvoering, uw persoonlijke toekomst en de toekomst van uw organisatie.

Compleet pakket

We adviseren u onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van uw administratie, over investeringen, de structuur van uw onderneming, wet- en regelgeving, bedrijfsstrategie, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen, maar we zorgen ook dat fiscale voordelen benut worden. Onze specialisten kennen de ondernemers waarvoor we werken en hun branches.

Mensenwerk

U staat direct in contact met uw persoonlijke adviseur: iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer een ander advies en een andere samenstelling van onze diensten behoeft. Een adviseur die de andere specialismen binnen ons bedrijf snel in kan schakelen, zodat u uw doelen kunt behalen. Wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten. Dit zit volledig verankerd in ons werkproces.

Een gedreven partner met een luisterend oor en een eerlijk antwoord.

Optimale kennis en kwaliteit

Onze accountants zijn lid van de NBA: De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Zij voldoen hiermee aan de vakbekwaamheidseisen. Als accountant zijn zij namelijk verplicht om permanente educatie te verrichten. Zo kunnen zij hun basiskennis onderhouden en de ontwikkelingen binnen hun vakgebied bijhouden.

Bovendien zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs (RB) om onze kwaliteit en kennis continu te optimaliseren. Er is dus geen twijfel over mogelijk dat u met een goede partner samenwerkt.

Ook wij focussen op ondernemen

Dat wij u van dienst kunnen zijn, mag duidelijk zijn. U moet zich tenslotte kunnen focussen op ondernemen: het werk doen waar u goed in bent. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor ons.

Hebben wij nog niet eerder kennisgemaakt?

De beste kennismaking met ons verloopt uiteraard via een persoonlijk gesprek. We willen graag meer weten over u en uw onderneming. De kans is groot dat wij veel voor u kunnen betekenen. Aarzel daarom vooral niet om een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons te plannen.