Accountancy

Waar staat u met uw bedrijf en waar wilt u naartoe? Hoe heeft u alles zakelijk en privé geregeld voor nu en in de toekomst? Als ondernemer heeft u baat bij een oprechte accountant die met een kritische en deskundige blik uw financiële situatie beoordeelt. Een specialist die u adviseert over het inrichten van uw bedrijfsvoering en het beperken van de risico’s voor u en uw organisatie.

konings meeuwissen accountants adviseurs diensten accountancy

De voordelen op een rijtje

We houden van overzichten en hechten waarde aan duidelijkheid, we zijn niet voor niets accountants. Daarom brengen we ook de voordelen van onze accountancy dienstverlening helder voor u in kaart.

 • Een goed rendement voor u.
 • Onafhankelijk advies van een prettige gesprekspartner.
 • Goede, heldere en praktische oplossingen.
 • U heeft een vast contactpersoon binnen Konings Maters.
 • Diverse kennisgebieden zijn binnen handbereik.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een onafhankelijk advies waar u iets mee kunt, dat helder is toegelicht en onderbouwd. En, niet te vergeten, een advies dat bij u, uw bedrijf en binnen uw branche past.

U kunt bij ons terecht voor:

 • samenstellen van jaarrekeningen;
 • aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting;
 • financiële administratie: opzetten, verzorgen en ondersteunen;
 • tussentijdse rapportages: balans en winst- en verliesrekening;
 • begrotingen en prognoses;
 • financiële analyses en interim overzichten;
 • opzetten van het systeem van interne controle;
 • advies voor management en organisatie over de financiële administratie;
 • verklaringen: controleverklaring, beoordelingsverklaring en samenstellingsverklaring;
 • beknopte rapportages van bevindingen en bijbehorende advisering;
 • financial control.

Zo gaan we te werk

Wij werken met u samen, een samenwerking voor de lange termijn. Gedurende het jaar heeft u diverse vraagstukken. Onze accountants kunnen u hierover een gedegen advies geven en praktische oplossingen aandragen, al dan niet samen met onze andere specialisten.

Na een goede kop koffie en een fijn kennismakingsgesprek maakt onze accountant een prognose waarin alle belangrijke zaken zijn opgenomen: uw financiële situatie, uw fiscale positie, uw privé situatie, uw verzekeringen en de (beoogde) ontwikkeling van uw bedrijf. Maar we kijken ook of u een vangnet heeft voor als uw inkomen wegvalt. Aan de hand van deze inventarisatie is het aan u om na te denken over de manier waarop u deze zaken samen met ons wilt gaan regelen.

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Waar staat u momenteel met uw bedrijf, waar wilt u naartoe en wat houdt u wakker? Wij willen graag meer over u en uw bedrijf weten. Dan bekijken meteen op welke manier we kunnen zorgen dat u zich kunt focussen op hetgeen waar u het beste in bent: ondernemen.

Omzet, winst, rendement: ondernemen

Hoe presteert uw bedrijf nu en hoe kan er een hoger rendement behaald worden? Hoe moeten tarieven opgebouwd worden om meer winst te behalen? Onze accountants kunnen dit voor u invullen. Soms is er organisatorisch nog ruimte voor verbetering of moet u op strategisch gebied een aantal keuzes maken. Snel schakelen en samen kijken waar nog winst te behalen valt, daar krijgen wij energie van.

Investeren en kosten besparen

Kansen zijn er om te grijpen, dat weet u als geen ander. Soms betekent dit dat u moet investeren, al dan niet met behulp van een financiering. Onze accountants hebben kennis over de verschillende ondernemingsvormen, de ontwikkelingen in de markt en uw branche, maar ook van uw onderneming en uw cijfers. Heeft u al een lening lopen? Dan kan onze accountant uw huidige lening herbeoordelen. Misschien kan dit voor u een kostenbesparing opleveren. Als er iemand weet waar uw kansen en mogelijkheden liggen, dan zijn dat onze het accountants.

Risico’s beperken

Risico’s en ondernemen gaan hand in hand. Daarom wilt u uw risico’s helder in kaart brengen maar ook zoveel mogelijk beperken.

Heeft u (nog) wel de juiste verzekeringen? Bent u niet over of onder verzekerd?

Onze accountant maakt een overzicht van uw volledige situatie en laat uw verzekeringsportefeuille bekijken door onze verzekeringsspecialisten. Zij kunnen de juiste producten voor u vinden en afsluiten.

Niet alleen uw nabije toekomst

Wanneer onze accountant vraagt naar uw toekomst, dan wordt ook de tijd ná het ondernemen bedoeld: uw pensioen. Het is tenslotte ook onze taak om te zorgen dat er bij het bereiken van uw pensioenleeftijd, maar ook bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden, voldoende geld beschikbaar is. Om u ook hierin goed te kunnen voorzien van de juiste oplossingen, schakelen onze accountants de kennis en kunde in van onze pensioenspecialisten.

Hebben wij nog niet eerder kennisgemaakt?

Kom dan eens langs voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. We willen u en uw onderneming graag leren kennen.