Ontdek Konings Maters

Wij zorgen dat ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf de focus op hun onderneming hebben. Want er zijn vele financiële zaken die goed geregeld moeten zijn. En dat doen wij.

Wij zijn Konings Maters

Wij leveren een totaalpakket aan financiële diensten. Voor ondernemers zijn wij een partner die deskundig is en ervaring heeft op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden waardevolle adviezen, denken mee over de bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen. Dit doen we met een team van ruim 120 collega’s verdeeld over vier vestigingen in de regio’s Nijmegen en Oss.

kenm schaijk

Waarom Konings Maters?

Fantastische
collega's

Fantastische collega’s

We hebben een leuk team met slimme collega’s. Collega’s die er voor elkaar zijn en elkaar ondersteunen waar nodig.

Up-to-date & Doorgroei-
mogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden

We willen dat je het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. We bieden je interne cursusprogramma’s aan en maken het mogelijk om individuele opleidingstrajecten te volgen.

Goede work-life balance

Goede work-life balance

Je werk- en privéleven moeten altijd in de juiste verhouding staan tot elkaar.

Informele en
prettige sfeer

Informele en prettige sfeer

We houden de lijntjes tussen directie en medewerkers graag kort. Meneer Konings kennen we niet, zeg maar gewoon Twan.

Goede, betere, de beste koffie!

Goede, betere, de beste koffie!

Koffie van versgemalen koffiebonen, daar genieten we ontzettend van als we in de ochtend beginnen aan onze werkdag.

Wat jouw toekomstige collega's zeggen

Collega's net zo belangrijk als klant

Naast onze klanten zijn onze collega’s net zo belangrijk waarbij wordt gekeken naar de individu. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, professioneel en een uitstekende work – life balance.

Binnen ons kantoor staan persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden hoog op de prioriteitenlijst. Hierbij wordt wel gekeken naar de persoon. Wie ben je, wat wil je en waar wil je naar toe groeien. Zo werken we veel met o.a. stagiaires, werk-, duaal-, en deeltijd studenten en investeren we veel aan de voorkant wat erg belangrijk is voor de ontwikkeling.

Door ontwikkelen

Doordat deze talenten binnen onze organisatie snel aan de slag mogen en zich hierdoor ook beter ontwikkelen, merken we dat er veel stagiaires en studenten uiteindelijk een contract aangeboden krijgen. En dat is toch het doel van beide partijen. Tevens krijgen alle medewerkers de mogelijkheid om door te studeren wanneer ze in dienst zijn. Maar ook hier geldt weer dat we dit bekijken per individu, niks moet maar mag.

Maatschappelijke betrokken

Ook zijn we als organisatie maatschappelijke betrokken omdat we dit belangrijk vinden. Sponsor van NEC, Top Oss, Radboud oncologie en meerdere plaatselijke verenigingen. Maar ook als het gaat om collega’s zijn we maatschappelijk betrokken en proberen we ook buiten de gebaande paden te investeren in collega’s om hen te helpen aan een betere toekomst.

Ondernemerschap, goede work-life balance, informeel en ontwikkelingsmogelijkheden

Wat anderen zeggen

Onze historie

Twan Konings en Henri Meeuwissen: twee rasechte ondernemers. Zij hebben zich in 2000 samengevoegd tot Konings & Meeuwissen, accountants en adviseurs. Gestart met een team van zes en uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met ruim 120 professionals verdeeld over vier vestigingen. 

We zijn er trots op, maar onze ambitie gaat verder. We willen groeien. Wat ons in 2000 bewoog, drijft ons nog iedere dag; zorgen dat ondernemers zich kunnen focussen op ondernemen. Ondernemers zekerheid bieden, naast hen gaan staan en samen met hen werken aan het succes en de continuïteit van de onderneming. Dit doen we met behulp van een breed en kwalitatief dienstenpakket. Daar werken we iedere dag hard aan en daar geloven we in. 

ETL Global

In 2018 sloten we ons aan bij ETL Global, wat meteen een mooi pakket aan voordelen oplevert.

Wanneer je werkt bij een ETL kantoor krijg je het beste van twee werelden. Aan de ene kant het informele, regionale karakter van een MKB kantoor met een eigen identiteit en aan de andere kant maak je deel uit van een internationaal georiënteerde organisatie die een schat aan kennis en een groot netwerk biedt.

Logo Memberof
konings meeuwissen accountants adviseurs diensten pensioen advies

Van functietitel tot persoonlijk betrokken adviseur

De rol van de accountant heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke verandering doorgemaakt. Van het richten op de cijfers en het opleveren van jaarstukken naar een betrokken adviseur, die ondernemers op een breed gebied kan begeleiden en ondersteunen. Daar hoorde het verder uitbreiden van ons dienstenpakket ook bij. Hierdoor kan de ondernemer namelijk op meerdere facetten kwalitatief ondersteund worden. 

Zo adviseren wij onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over de investeringen, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, bedrijfsstrategie, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen, maar we zorgen ook dat fiscale voordelen benut worden. Onze specialisten kennen de ondernemers!

Mensenwerk

Onze dienstverlening is mensenwerk vandaar dat onze specialisten in direct contact staan met onze klanten, van junior tot relatiemanager. Een persoonlijk adviseur bij ons is iemand met kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer een ander advies en een andere samenstelling van onze diensten behoeft. Een adviseur die de ander specialismen binnen ons bedrijf snel kan inschakelen, zodat de doelstellingen behaald worden. Wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten. Dit zit volledig verankerd in ons werkproces.

Hoor jij binnenkort bij ons team?